Atlantis 2 2003 DVDrip (Dubluar Ne Shqip)Milo dhe Kida u ribashkuan me miqtë e tyre për të hetuar gjërat e 
çuditshme të gjithë botës që duket se kanë lidhje me të fshehtat e Atlantis.

Direktorët:
Victor Cook, Toby Shelton
Shkrimtarët:
Thomas Hart (Skenari), Henry Gilroy (Skenari)
Aktoret:
James Arnold Taylor, Summer Cree, John Mahoney

 Kodi:  filmifletshqip
Shpërnda Filmin :

 

Copyright © 2013. FilmiFletShqip - All Rights Reserved

Powered by Blogger.