Djali Peshkaqen dhe Vajza Llave 2005 DVDrip (Dubluar Ne Shqip)Maks është një fëmijë i vetmuar i cili krijon një botë imagjinare, ku të 
gjithë në imagjinatën e tij dhe ëndrrat vijnë në jetë. Ai krijon dy karaktere; 
Djali Peshkaqen, një djalë i ri i cili u shpëtua nga peshkaqenët pas humbjes së 
babait të tij në det dhe Vajza Llavë e cila mund të prodhojë zjarr dhe llava.

Direktori: Robert Rodriguez
Shkrimtarët:
Robert Rodriguez, Marcel Rodriguez
Aktoret:
Cayden Boyd, George Lopez, Kristin Davis

 Kodi:  filmifletshqip
Shpërnda Filmin :

 

Copyright © 2013. FilmiFletShqip - All Rights Reserved

Powered by Blogger.